15 maj 2012

Fyra varianter


original





5 kommentarer:

BP sa...

Tycker det är riktigt roligt att du sätter upp dina egna "utmaningar". Det är ju så man sporrar sig själv, leker lite extra och kanske blir en (ännu) bättre fotograf.
Dina fyra varianter är helt okej, har ingen favo där, men skulle gärna velat se det "riktiga" originalet - alltså inte det svart/vita utan det i 4-färg.

Filifjonkan 1 sa...

Hej Cat. Tänk vad färger och inte färger gör för ögat. Såg ett program om ögat och färger och synstavarna,Där fick man sig en minnesbeta hahha,,vi har en stav mindre än fåglar tydligen så det de ser i en färg ser vi i annan färg och katten hade med dåligt med synstavar De tydliggjorde det med de fina papegojor ja du vet i färg så visade de hur de EGENTLIGEN ser ut som de sa jösses en helt annan fågel i färgerna jag bara gapade,,,intressant men stort område att sätta sig in i men jag har lust. En skön dag till dig och sipporna

cat sa...

Det finns inget original i fyrfärg. Bilden är tagen med kamerans inställning som heter sandblästring och den är svartvit :)

BP sa...

Svar: Då har jag lärt mig nå't nytt igen. Visste inte att man kan ta svart/vita bilder med en digitalkamera. Behöver jag lägga till att jag inte hört talas om filtret heller.
Helt tippat alltså om man "bara" ha en pocketkamera;-)

Monica sa...

Den svartvita blir min favorit, har inte tagit några med nya kameran får leta reda på hur man ställer in den.
Ha en skön dag, här skiner
solen;-)